RUTA 2 i 3 DE SETEMBRE

1448

El proper cap de setmana, 2 i 3 de setembre, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes.
Dissabte se celebrarà la Cursa Popular de Matadepera, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, dins dels actes de Festa Major de la vila. La sortida es donarà a les 18,30 h al costat del Pavelló Poliesportiu Municipal al carrer Enric Genescà amb una distància de 10 km.
Diumenge 3 es disputarà la dotzena edició de la Mitja Marató de Sabadell, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell i l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 09,00 hores al passeig de Sant Oleguer de la capital vallesana amb un circuit urbà i arribada al mateix punt de sortida. Aquesta cursa és puntuable per la 12a Challenge de mitges maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.
També diumenge se celebrarà la tercera edició de la Cursa Barça, organitzada pel Futbol Club Barcelona amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. Amb un circuit de 10 km pel districte de Les Corts, la sortida i l’arribada es realitzaran a les instal·lacions del Futbol Club Barcelona. La cursa formarà part del calendari de la Lliga Social de curses populars del FC Barcelona “Corrent fem Barça” i de la Challenge BCN 10K.

· Web Matadepera     · Web Sabadell     · Web Barcelona

COMPARTIR
Article anteriorFLY EUROPE
Següent articleRUTA 2 i 3 DE SETEMBRE