RUTA 20 DE MAIG

1814

El proper diumenge 20 de maig, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
La 32a Cursa Popular Nou Barris, organitzada pel Club Atletisme Nou Barris de Barcelona. Es disputarà sobre una distància de 10 km i es donarà la sortida a les 09.30 hores al Passeig Andreu Nin, davant del centre comercial Heron City Barcelona.
La 13a Milla Urbana de Montcada i Reixac, organitzada per la Joventut Atlètica Montcada i l’Institut Municipal d’Esports i Lleure. L’esdeveniment atlètic començarà a partir de les 10h del matí amb la festa major del poble i amb curses de les diferents categories. El circuit es troba situat a la Rambla dels Països Catalans, al costat del Pavelló Municipal Miquel Poblet de Montcada i Reixac.
La 13 Cursa Popular de Parets del Vallés, organitzada pel Club Atletisme de Parets, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. Es disputaran curses de 10 km, 5 km i també de 21 km. La sortida es donarà a les 09:00 h, per la cursa de 21 Km, i a les 09:30 h per les cursa de 10 Km amb sortida al Pavelló Municipal d’Esports i arribada a las pistes d’Atletisme.
La 4a Cursa de l’Ascensió, organitzada per Crack Sport Club a Granollers, donarà la sortida a les 09,30 hores amb dos recorreguts, un de 10 km i un altre de 5 km amb un circuit mixte de muntanya.

· Web Barcelona   · Web Montcada   · Web Parets   · Web Granollers