RUTA 20 DE MARÇ

657

El proper diumenge 20 de març, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.

La 26a Mitja Marató de la Garrotxa, organitzada pel Club Natació Olot amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. La cursa donarà la sortida a les 09,30 hores al mateix Club Natació Olot amb un recorregut que passa per la Vall d’en Bas, la Pinya i el Mallol, i tant d’anada com de tornada travessa la ciutat d’Olot. Paral·lelament se celebrarà la Cursa Popular de 10 km.

La 17a Marató del Mediterrani RACC, organitzada per Zona VIP Events i l‘Ajuntament de Castelldefels al Canal Olímpic. Amb curses sobre 5 km, 10 km, Mitja Marató i Marató per equips, el festival atlètic començarà a les 08:45 h amb la sortida de 5 km i a les 09:00 h les distàncies. Amb sortida i arribada al mateix Canal Olímpic de Castelldefels els diferents recorreguts estaran degudament senyalitzats.

La 9a Mitja Mataró Colomenca i Cursa de 10 Km, organitzada per la Unió Colomenca d’Atletisme, amb el suport de l’Institut Municipal d’Esports i l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. La sortida es donarà a les 9:30 hores al Camp d’Atletisme Antonio Amorós i arribada al mateix indret. La cursa tindrà com a causa solidària la Fundació ASDENT.

La 3a Cursa Corre en Gran, organitzada per Gambaders Events, el FC Sant Esteve Sesrovires i l’Ajuntament de la ciutat. En aquesta edició la Cursa Corre en Gran està dedicada a la investigació del síndrome de Rett i les teràpies de la Berta. Es realitzaran tres curses, de 10 km, 5 km i 1 km, amb sortida a les 10,00 hores al Pavelló Poliesportiu Municipal de Sant Esteve Sesrovires.

· Web Olot   · Web Castelldefels

· Web Santa Coloma   · Web Sant Esteve Sesrovires