RUTA 20 D’OCTUBRE

1134

El proper diumenge 20 d’octubre se celebraren vuit curses corresponents al calendari català de ruta.
El 41è Cros Popular de Sants, organitzat pel Club Camins Esportius de Sants, amb un circuit urbà al popular barri de la capital catalana. La sortida es donarà a les 10 hores a la Rambla del Brasil cantonada carretera de Sants essent el punt d’arribada el mateix indret.
La 32a Mitja Marató de Mollerussa, organitzada per l’Agrupació Atlètica Xafatolls i l’Ajuntament de la ciutat. La cursa també es realitzarà amb la modalitat Ekiden per equips. La sortida està prevista per a les 10,00 hores al Camp de Futbol Municipal, amb un recorregut urbà que surt de Mollerussa, passa per Golmés i arribada al Parc Municipal de Mollerusa.
La 16a edició dels 10 km Urbans de Manresa, organitzat pel club Avinent CA Manresa amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. La matinal atlètica començarà a les 10,30 hores amb sortida i arribada al Passeig Pere III amb un recorregut urbà pels carrers de la ciutat. També es disputarà una cursa de 5 km.
El 16è Km de Les Corts, organitzat pel club Barcelona Atletisme i l’Ajuntament de Barcelona-Districte de Les Corts. El festival atlètic començarà a les 10 hores i es realitzaran onze curses d’un km, corresponents a les diferents categories, a la Travessera de Les Corts, entre el carrer de Numància i el carrer de Vallespir.
La 14a Marató del Mediterrani, organitzada per Zona VIP Events i els Ajuntaments de Castelldefels i Gavà. Es disputaran curses en la modalitat de marató per equips, mitja marató, 10 km i 5 km. La matinal atlètica començarà 08,45 h amb la sortida de la cursa de 5 km i a les 09,00 h la sortida conjunta de la resta de les distàncies a l’interior del Canal Olímpic i un circuit que passa pels nuclis urbans de Castelldefels i Gavà.
La 11a Cursa DiR Mossos d’Esquadra a Sant Cugat del Vallés, organitzada pel Grup DiR, que en aquesta edició també representa el Campionat de Catalunya de 10 km en Ruta. Amb sortida a les 9,30 hores al Carrer Cèsar Martinell del municipi vallesà, amb la possibilitat de realitzar una cursa de 10 km o una altre de 5 km, l’arribada es realitzarà a la Rambla del Celler, davant de l’Ajuntament de Sant Cugat.
La 6a Women Race El Corte Inglés Tarragona, , organitzada per l’Associació Esportiva Ciutat Vella, a Tarragona. Amb sortida i arribada a la Rambla President Lluís Companys, la sortida es donarà a les 09,30 hores amb un recorregut urbà de 5 km per la zona més cèntrica de Tarragona.
La 5a Milla Urbana del Carrer Nou, organitzada per L’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial. Amb curses en totes les categories, el festival atlètic començarà a les 09,20 hores amb sortida i arribada al popular Carrer Nou gironí i un circuit urbà que transcorre per l’Avinguda Jaume I.

· Web Sants   · Web Mollerussa   · Web Manresa   · Web Les Corts

· Web Castelldefels   · Web Sant Cugat   · Web Tarragona   · Web Girona