RUTA 21 D’OCTUBRE

1881

El proper diumenge 21 d’octubre se celebraren cinc curses corresponents al calendari català de ruta.
La 40a Cursa Popular de Viladecans, organitzada pels Clubs d’Atletisme de Viladecans, el Viladecans Triatló i el Club Esportiu No Te Pares. Amb una distància de 10 km i un recorregut urbà, la sortida i l’arribada es realitzarà a l’aparcament del centre comercial Viladecans The Style Outlets accedint per la Carretera de la Vila.
El 15è Km de Les Corts, organitzat pel club Barcelona Atletisme i l’Ajuntament de Barcelona-Districte de Les Corts. El festival atlètic començarà a les 10 hores i es realitzaran onze curses d’un km, corresponents a les diferents categories, a la Travessera de Les Corts, entre el carrer de Numància i el carrer de Vallespir.
La 10a Cursa DiR Mossos d’Esquadra a Sant Cugat del Vallés, organitzada pel Grup DiR. Amb sortida a les 9,30 hores al Carrer Cèsar Martinell del municipi vallesà, amb la possibilitat de realitzar una cursa de 10 km o una altre de 5 km, l’arribada es realitzarà a la Rambla del Celler, davant de l’Ajuntament de Sant Cugat.
La 4a Women Race El Corte Inglés, organitzada per l’Associació Esportiva Ciutat Vella i la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell. Amb un recorregut urbà de 5 Km, la sortida es donarà a les 09,30 h davant El Corte Inglés de Sabadell, a l’Avinguda Francesc Macià.
La 4a Milla Urbana del Carrer Nou, organitzada per L’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial. Amb curses en totes les categories, el festival atlètic començarà a les 09,20 hores amb sortida i arribada al popular Carrer Nou gironí i un circuit urbà que transcorre per l’Avinguda Jaume I.

· Web Viladecans   · Web Barcelona   · Web Sant Cugat   · Web Sabadell   · Web Girona