RUTA 22 DE GENER

2040

El proper diumenge 22 de gener es disputaran tres festivals atlètics corresponents al calendari català de ruta.
La 39a Cursa de Sant Antoni, organitzada pel Club Esport i Natura, al circuit urbà d’aquest emblemàtic barri de l’eixample barcelonès. Es realitzarà sobre una distància de 10 km dins de la festa major del barri. La sortida es donarà a les 9.30 hores del matí entre els carrers Floridablanca i Viladomat, i l’arribada enfront del Polisportiu Rocafort.
La 18a Mitja Marató Ciutat de Terrassa, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 10.00 hores al Passeig 22 de juliol amb un circuit urbà i arribada al mateix emplaçament. Aquesta cursa forma part de la 11a edició Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, essent la vuitena cursa de les tretze programades.
La 7ª SB Hotels Marató de Tarragona, organitzat pel Club Runners Tarragona amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, que aquest any també representa el Campionat de Catalunya Absolut de Marató. La cursa començarà a les 09.00 hores amb sortida al Moll de Costa del Port de Tarragona i arribada al mateix escenari. Juntament amb la marató, també existirà l’opció de curses de 10 km i 30 km.

· Web Barcelona     · Web Terrassa     · Web Tarragona