RUTA 22 D’OCTUBRE

2293

El proper diumenge 22 d’octubre, el calendari català de ruta disposa de cinc bones ofertes.
El 14è Km de Les Corts, organitzat pel club Barcelona Atletisme i l’Ajuntament de Barcelona-Districte de Les Corts. El festival atlètic començarà a les 10 hores i es realitzaran onze curses d’un km, corresponents a les diferents categories, a la Travessera de Les Corts, entre el carrer de Numància i el carrer de Vallespir.
La tretzena edició de la Marató del Mediterrani, organitzada per Zona VIP Events i els Ajuntaments de Castelldefels i Gavà. Es disputaran curses en la modalitat de marató per equips, mitja marató i 10 km, La matinal atlètica començarà a les 09,00 hores amb sortida conjunta de totes les distàncies a l’interior del Canal Olímpic i un circuit que passa pels nuclis urbans de Castelldefels i Gavà.
Las 9a Cursa DiR Mossos d’Esquadra, a Sant Cugat del Vallés, organitzada pel Grup DiR. Amb sortida a les 9,30 hores al Carrer Cèsar Martinell del municipi vallesà, amb la possibilitat de realitzar una cursa de 10 km o una altre de 5 km, l’arribada es realitzarà a la Rambla del Celler, davant de l’Ajuntament de Sant Cugat.
La 4a Cursa de les Dones – Diari de Terrassa,  organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. La sortida es donarà a les 10 hores a la Rambla d’Egara, al Parc dels Catalans, amb un recorregut de 5 km.
La tercera edició de la Milla Urbana del Carrer Nou, organitzada per L’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial. Amb curses en totes les categories, el festival atlètic començarà a les 09,20 hores amb sortida i arribada al popular Carrer Nou gironí.

· Web Barcelona   · Web Castelldefels   · Web Sant Cugat   · Web Terrassa   · Web Girona

COMPARTIR
Article anteriorDiada del Jutge 2017
Següent articleCircular 25/2017: Cros