RUTA 24 DE NOVEMBRE

996

El passat diumenge 24 de novembre es van disputar quatre festivals atlètics corresponents al calendari català de ruta.
La 96a Jean Bouin Mundo Deportivo – Gran Premi Allianz, organitzada per Mundo Deportivo i Zona Vips Events. La cursa internacional ve ser l’atleta eritreu Michel Bereket i a la categoria femenina la victòria ha estat per a la marroquí Siham Hilali.
La 28a Mitja Marató Ciutat de Tarragona – 10 km Ciutat de Tarragona – Memorial Marbel Megueruela, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. La mitja va ser per Xavi Garcia (FACVAC) amb un temps de 1h13:25 i per Mayte Colmenarejo amb un registre de 1h30:43. La cursa dels 10 km la va dominar Ivan Docampo amb 31:28 i per Núria Gil amb 35:46.
La 26a Cursa Muntanya del Farell a Caldes de Montbui, organitzada per la secció d’atletisme del CN Caldes. Amb una distància de 13.200 metres i un circuit de terra i asfalt, es van imposar Isaac Duarte  i Mercè Tusell.
La 5a Milla Urbana del Carrer Nou, organitzada per L’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial. La cursa ha estat per Albert Cebollero (PdC) amb 5:18 i per Jana Solé amb 6:56.

Resultats >   · Barcelona   · Tarragona   · Caldes   · Girona

· Fotos Jean Bouin (JJ Vico)   · Fotos Tarragona (Pere Tibau)