RUTA 24 DE NOVEMBRE

1052

El proper diumenge 24 de novembre es disputaran quatre festivals atlètics corresponents al calendari català de ruta.
La 96a Jean Bouin Mundo Deportivo – Gran Premi Allianz, organitzada per Mundo Deportivo i Zona Vips Events. La matinal atlètica començarà a les 09,00 hores amb les curses Open d’aquesta clàssica barcelonina.
La 28a Mitja Marató Ciutat de Tarragona – 10 km Ciutat de Tarragona – Memorial Marbel Megueruela, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona. La sortida es donarà a les 10.00 hores des del Passeig Central de l’Anella Mediterrània, amb un recorregut urbà que passa pels indrets més emblemàtics de la ciutat.
La 26a Cursa Muntanya del Farell a Caldes de Montbui, organitzada per la secció d’atletisme del CN Caldes. Amb una distància de 13.200 metres i un circuit de terra i asfalt, la sortida es donarà a les 10,00 hores al camp de futbol municipal, Plaça de Taunusstein, i arribada al mateix indret.
La 5a Milla Urbana del Carrer Nou, organitzada per L’Agrupació de Comerciants Girona Centre Eix Comercial. El festival atlètic començarà a les 09,20 hores amb la celebració de les curses de les Milles Urbanes en totes les categories que realitzaran tant les sortides com les arribades al mateix carrer Nou.

· Web Barcelona   · Web Girona   · Web Tarragona   · Web Caldes