RUTA 24 D’OCTUBRE

1076

El passat diumenge es van disputar quatre festivals atlètics corresponents al calendari català de ruta.

La 33a Mitja Marató de Mollerussa, organitzada per l’Agrupació Atlètica Xafatolls i l’Ajuntament de la ciutat. Amb un recorregut urbà que surt de Mollerussa, passa per Golmés, Vilanova de Bellpuig i arribada al Parc Municipal de Mollerussa, la victòria va ser per Mohammad Lamin amb un registre de 1h07:02 i per Rosamari Carulla amb 1h24:25

La 22a Vueling Cursa Bombers de Barcelona, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i el cos de Bombers de Barcelona. Amb una distància de 10 km i un recorregut íntegrament urbà, es va imposar Abdesamad Oukhelfen (CD Nike R) amb un temps de 28:19 i Meritxell Soler (AV Manresa) amb 33:33.

La 16a Marató d’Empúries, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de l’Escala, que enguany també significa el 43è Campionat de Catalunya de Marató. La victòria va ser per Carles Montllor (LEA La Blanca) amb un temps de 2h21:43 i a la categoria femenina per Carmen Martín (A 4 el Km) amb 3h08:13.

La 5a Milla Urbana de Canet de Mar, organitzada pel Club Atletisme Sport Canet l’Ajuntament de la ciutat, que aquesta edició també representa el 12è Campionat de Catalunya de Milla Urbana Absolut i Màster. Amb el circuit ubicat a la Riera de Sant Domènec de Canet de Mar, el títol absolut va ser per Mohamed Maman (Lleida UA) amb un temps de 4:38, i a la categoria femenina la victòria va ser per Douae Ouboukir (CA Sant Just) amb un registre de 5:30.