RUTA 24 D’OCTUBRE

985

El proper diumenge el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.

La 33a Mitja Marató de Mollerussa, organitzada per l’Agrupació Atlètica Xafatolls i l’Ajuntament de la ciutat. La sortida està prevista per a les 10,00 hores al Camp de Futbol Municipal, amb un recorregut urbà que surt de Mollerussa, passa per Golmés, Vilanova de Bellpuig i arribada al Parc Municipal de Mollerusa.

La 22a Vueling Cursa Bombers de Barcelona, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i el cos de Bombers de Barcelona. Amb una distància de 10 km i un recorregut íntegrament urbà, les sortides seran esglaonades a les 09:00 h, 9:06 h i 9:12 hores a l’Avinguda Marquès de l’Argentera.

La 16a Marató d’Empúries, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de l’Escala, que enguany també significa el 43è Campionat de Catalunya de Marató. Es donarà la sortida a les 08:30 hores al Museu d’Arqueologia d’Empúries, on també es trobarà l’arribada, amb un circuit que passarà pels nuclis urbans i paisatgístics de L’Escala i Sant Martí d’Empúries.

La 5a Milla Urbana de Canet de Mar, organitzada pel Club Atletisme Sport Canet l’Ajuntament de la ciutat, que aquesta edició també representa el 12è Campionat de Catalunya de Milla Urbana Absolut i Màster. El festival atlètic començarà a partir de les 10,00 hores a la Riera de Sant Domènec de Canet de Mar.

· Web Mollerussa   · Web Barcelona   · Web Empúries   · Web Canet