RUTA 24 i 25 de SETEMBRE

1580

Aquest cap de setmana, el calendari català de ruta disposa de cinc bones ofertes arreu de Catalunya.
Dissabte 24 se celebrarà la 7a Collbatina, organitzada pel Club Atletisme Collbató. La cursa que transcorre per la falda de Montserrat, es disputa sobre tres traçats de 15.5 km, de 10 km i de 5 km pel nucli de Collbató i les pistes forestals de la rodalia. La distància de 15 km, anomenada Cursa Collbató-El Bruc, va de Collbató al Bruc i torna per pistes forestals. La jornada atlètica començarà a les 16,00 hores amb les curses de promoció.
Diumenge 25 es disputaran tres festivals atlètics. La 17a Milla Urbana Vila d’Almacelles, organitzada pel club Almacelles Atlètica i el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat.  El festival atlètic començarà a les 10,00 hores amb les curses de promoció i la cursa élit se celebrarà a les 12,45 h la femenina i ales 13.00 h la masculina.
La 8a Cursa DIR Mossos d’Esquadra a Sant Cugat del Vallés, organitzada pel Grup DiR. Amb sortida a les 9,30 hores al Carrer Cèsar Martinell del municipi vallesà, amb la possibilitat de realitzar una cursa de 10 km o una altre de 5 km, l’arribada es realitzarà a la Rambla del Celler, davant de l’Ajuntament de Sant Cugat.
La 7a Cursa Popular d’AnyósPark, prova urbana que es disputa pels carrers i carreteres de la parròquia de La Massana, Andorra. Compta amb dos recorreguts, un de 4 km i un de 10 km. El festival atlètic començarà a les 10,00 hores.
La 3a Cursa Badalona Bimbo Global Energy Run, un esdeveniment atlètic que celebra curses en 37 ciutat, 22 països i una cursa en comú. A Catalunya se celebrarà al passeig Marítim de Badalona amb un recorregut pel port de la ciutat. El festival atlètic començarà a les 09,00 hores amb una distancia de 10 km i també una altre cursa de 3 km.

· Web Collbató / · Web Almacelles / · Web Sant Cugat

· Web Andorra / · Web Badalona