RUTA 24 i 27 DE JULIOL

1226

La propera setmana es disputaran tres curses corresponents al calendari català de ruta.
Dimecres 24 de juliol se celebrarà la 24a Milla Urbana Ciutat de Mataró – 14è Memorial Ventura Brunet, organitzada pel Centre Atlètic Laietània i l’Ajuntament de la ciutat, emmarcada dins la FestaMajor de Les Santes 2019. El festival atlètic començarà a les 20,00 hores amb les curses de promoció al circuit instal·lat al Passeig Marítim de la capital maresmenca.
Dissabte 27 se celebraran dos festivals atlètics, la 42a Cursa Popular de L’Espluga de Francolí, organitzada pel Club Atlètic Espluguí. La sortida es donarà a les 19,00 hores a l’Avinguda de Catalunya d’Esplugues de Francolí, amb dos recorreguts, un llarg de 15 km i un altre curt de 5 km. Amb un recorregut d’asfalt que transcorre per l’interior de l’Espluga i per paisatges naturals de ple valor a l’entorn dels boscos de Poblet, creua el mateix monestir cistercenc, Patrimoni Mundial de la Humanitat, i s’apropa al barranc de Castellfollit.
La 4a Cursa Allianz Night Run, organitzada per Zona Vips Events, al Circuit de Barcelona – Catalunya, a Montmeló. La sortida es donarà a les 20,00 hores per a la cursa de 5 km i a les 20,05 h per a la de 10 km amb el recorregut que s’efectuarà dins el mateix circuit.

· Web Mataró   · Web L’Espluga   · Web Montmeló