RUTA 26 i 27 D’OCTUBRE

984

El proper cap de setmana, 26 i 27 d’octubre, se celebraran tres festivals atlètics corresponents al calendari català de ruta.
Dissabte 26 es disputarà El Tast de la Mitja, organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja, amb la col·laboració dels ajuntaments de la Garriga, les Franqueses, Canovelles i Granollers. Dos curses programades, una de 10 km amb sortida a l’Avinguda Mil·lenari de Catalunya a les 10,30 h i una altre de 5 km amb sortida al carrer Via Europa a les 10,45 h. Ambdues curses tenen l’arribada a les pistes d’atletisme de Granollers.
Diumenge 27 es realitzaran dos esdeveniments. La 13a Cursa solidària País del Cava, organitzada per la Confraria del Cava de Sant Sadurní. La sortida es donarà a les 10,00 hores a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès i l’arribada al Pla d’en Mestres de Sant Sadurní d’Anoia amb recorregut de 13,4 km.
La 5a edició de La Mútua Kids, organitzada pel Club Atlètic Granollers i La Mútua. Una matinal atlètica amb curses en totes les categories de promoció que començarà a les 10,30 h amb els més joves. Amb un recorregut pel carrer Anselm Clavé, sortida a la plaça de La Corona i arribada a la plaça d’en Lluis Perpinyà.

· Web El Tast   · Web Vilafranca   · Web La Mútua Kids