RUTA 26 i 31 DE DESEMBRE

1112

Com és tradicional, per acabar l’any atlètic se celebren les curses conegudes com Sant Silvestre. En aquesta temporada, són tres les que es realitzen arreu de Catalunya.

Tot i que tradicionalment les curses San Silvestre se celebren l’últim dia de l’any, el dia de Sant Esteve, diumenge 26 de desembre, se celebrarà la 42a Sant Silvestre del Masnou, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i La Sansi. La sortida es donarà a les 10:30 hores davant del mateix ajuntament amb una distància de 5 km.

Divendres 31 de desembre es disputaran dues curses, la Cursa dels Nassos, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona. Amb sortida i arribada al carrer Selva de Mar de Barcelona i una distància de 10 km, donarà el tret de sortida a les 17.15 hores. Un cop finalitzada la cursa popular de 10 km, a les 19:15 h es disputarà la cursa internacional de 5 km, inclosa en el calendari RFEA i amb participació per invitació exclusiva per atletes d’elit amb l’objectiu de batre el rècord del món de 5 km en ruta.

La 22a Sant Silvestre de Badalona – Gran Premi Hyundai Motorprim, organitzada per Zona VIPS Events, CA Barcelonès i l’Ajuntament de la ciutat. Amb sortida i arribada al Passeig Marítim de Badalona – Pont del Petroli, es disputarà amb dos distàncies de 10 km i 5 km, la sortida es donarà a les 17:30 hores.

· Web El Masnou   · Web Barcelona   · Web Badalona