RUTA 26 i 31 DE DESEMBRE

2145

Com és tradicional, per acabar l’any atlètic se celebren les curses conegudes com Sant Silvestre. En aquesta temporada, són tres les que es realitzen arreu de Catalunya.
Tot i que tradicionalment les curses San Silvestre se celebren l’últim dia de l’any, el dia de Sant Esteve, 26 de desembre, se celebrarà la 37a Sant Silvestre del Masnou, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i Club La Sansi. Amb sortida i arribada al Port Esportiu del Masnou es disputarà amb una distància de 5 km. El festival atlètic començarà a partir de les 09,15 h amb curses de promoció.
Dissabte 31 de desembre es disputarà la 18a Cursa dels Nassos, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona. Amb sortida i arribada al carrer Selva de Mar de Barcelona i una distància de 10 km, donarà el tret de sortida a les 17.30 hores.
La 18a Sant Silvestre Barcelonesa Sant Cugat també se celebrarà l’última tarda de l’any, organitzada pel Club Atlètic Barcelonès i l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, localitat on se celebrarà la cursa. Amb una distància de 10 km de recorregut, la sortida es donarà a les 17.30 hores a la Plaça Victòria dels Àngels de Sant Cugat i passarà pels indrets més emblemàtics de la ciutat.

· Web El Masnou     · Web Barcelona     · Web Sant Cugat