RUTA 27 DE GENER

1494

El proper diumenge 27 de gener es disputaran tres festivals atlètics corresponents al calendari català de ruta.
La 20a Mitja Marató Ciutat de Terrassa i 14a Cursa Santi Centelles, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat. En aquesta edició la Cursa Santi Centelles també representa el Campionat de Catalunya de 5 Km en Ruta. La matinal atlètica començarà a les 10,00 hores amb la sortida de la mitja marató amb sortida i arribada al Parc dels Catalans. La cursa de 5 km donarà la sortida a les 10,15 hores.
La 19a Mou-te per l’Esclerosi Múltiple organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple amb el suport del Club Atletisme Montornès, al Circuit de Catalunya, que tal i com indica el seu nom té la gran particularitat de que el circuit de Montmeló és la pista on els participants disputen les curses. La matinal atlètica començarà a les 08,00 hores amb l’obertura del circuit i les activitats lúdiques, amb sortida de les curses de 5 km i 10 km a les 10,50 h amb el punt de sortida i arribada a la recta principal del circuit.
La 9a edició de la Cursa 10k Vilafranca del Penedès, organitzada pel Club Fondistes Penedès i l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 11,00 hores a la Rambla Nostra Senyora, a l’alçada de la Plaça Penedès, i l’arribada al mateix emplaçament.

· Web Terrassa   · Web Montmeló   · Web Vilafranca