RUTA 27 i 28 D’OCTUBRE

1297

El proper cap de setmana, 27 i 28 d’octubre, se celebraren sis curses corresponents al calendari català de ruta.
Dissabte 27 es disputarà El Tast de la Mitja, organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja, amb la col·laboració dels ajuntaments de la Garriga, les Franqueses, Canovelles i Granollers. Dos curses programades, una de 10 km amb sortida a l’Avinguda Mil·lenari de Catalunya a les 10,30 h i una altre de 5 km amb sortida al carrer Via Europa a les 10,45 h. Ambdues curses tenen l’arribada a les pistes d’atletisme de Granollers.
Diumenge 28 es disputaran cinc festivals atlètics. El 40è Cros Popular de Sants, organitzat pel Club Camins Esportius de Sants, amb un circuit urbà al popular barri de la capital catalana. La sortida es donarà a les 10 hores a la Rambla del Brasil cantonada carretera de Sants essent el punt d’arribada el mateix indret.
La 15è 10 km Urbans de Manresa, organitzat pel club Avinent CA Manresa amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. La matinal atlètica començarà a les 10,00 hores amb sortida i arribada al Passeig Pere III amb un recorregut urbà pels carrers de la ciutat. També es disputarà una cursa de 5 km.
La 14a Marató del Mediterrani, organitzada per Zona VIP Events i els Ajuntaments de Castelldefels i Gavà. Es disputaran curses en la modalitat de marató per equips, mitja marató, 10 km i 5 km. La matinal atlètica començarà 08,45 h amb la sortida de la cursa de 5 km i a les 09,00 h la sortida conjunta de la resta de les distàncies a l’interior del Canal Olímpic i un circuit que passa pels nuclis urbans de Castelldefels i Gavà.
La 12a Cursa solidària País del Cava, organitzada per la Confraria del Cava de Sant Sadurní. La sortida es donarà a les 10,00 hores a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès i l’arribada al Pla d’en Mestres de Sant Sadurní d’Anoia amb recorregut de 13,4 km.
La 4a La Mútua Kids, organitzada pel Club Atlètic Granollers i La Mútua. Una matinal atlètica amb curses en totes les categories de promoció que començarà a les 10,30 h amb els més joves. Amb un recorregut pel carrer Anselm Clavé, sortida a la plaça de La Corona i arribada a la plaça d’en Lluis Perpinyà.

· Web El Tast Granollers   · Web Barcelona   · Web Manresa   · Web Castelldefels

· Web Vilafranca   · Web La Mútua Kids Granollers