RUTA 28 DE MAIG

2204

El proper diumenge 28 de maig, el calendari català de ruta disposa de quatre esdeveniments atlètics.
La 18a Cursa  BBVA  CX  Delta  Prat, organitzada pel club Pratenc AA i el Periòdic Delta. La sortida es donarà a les 9.00 hores a les Pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier, sobre una distància de 10 km en un circuit de 5 km al que es donarà dues voltes.
La 8a Milla Urbana de Granollers 2016, organitzat pel Club Atlètic Granollers, amb un recorregut urbà habilitat entre la Plaça Perpinyà i la Plaça La Corona de la capital vallesana. En aquesta edició, també representa el Campionat de Catalunya de Milla en ruta absolut i veterà. L’esdeveniment atlètic començarà a partir de les 10:15 hores amb les curses de veterans i un recorregut urbà habilitat entre la Plaça Lluis Perpinyà i la Plaça La Corona de la capital vallesana.
La 5a Cursa Diagonal DiR Guàrdia Urbana, organitzada per l’empresa DiR amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat, amb una cursa de 10 km i una altre de 5 km que recorrerà l’Avinguda Diagonal sempre en línia recta. La sortida es donarà a les 08,30 hores al Palau Reial de Pedralbes.
La 4a Cursa de l’Ascensió, organitzada per Crack Sport Club a Granollers, donarà la sortida a les 10 hores amb dos recorreguts, un de 10 km i un altre de 5 km amb un circuit mixte de muntanya.

· Web El Prat   · Web Cat Milla   · Web Barcelona   · Web Granollers