RUTA 28 i 29 D’OCTUBRE

1829

El proper cap de setmana, el calendari català de ruta disposa de cinc bones ofertes.
Dissabte 28 es disputarà El Tast de la Mitja, organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja, amb la col·laboració dels ajuntaments de la Garriga, les Franqueses, Canovelles i Granollers. Dos curses programades, una de 10 km amb sortida a l’Avinguda Mil·lenari de Catalunya a les 10,30 h i una altre de 5 km amb sortida al carrer Via Europa a les 10,45 h. Ambdues curses tenen l’arribada a les pistes d’atletisme de Granollers.
Diumenge 29 es disputaran quatre festivals atlètics. El 39è Cros Popular de Sants, organitzat pel Club Camins Esportius de Sants, amb un circuit urbà al popular barri de la capital catalana. La sortida es donarà a les 10 hores a la Rambla del Brasil cantonada carretera de Sants essent el punt d’arribada el mateix indret.
La 14a BBV CX 10 km Urbans de Manresa, organitzat pel club Avinent CA Manresa amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. La matinal atlètica començarà a les 10,30 hores amb sortida i arribada al Passeig Pere III amb un recorregut urbà pels carrers de la ciutat. També es disputarà una cursa de 5 km.
L’11a Cursa solidària País del Cava, organitzada per la Confraria del Cava de Sant Sadurní. La sortida es donarà a les 10,00 hores a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès i l’arribada al Pla d’en Mestres de Sant Sadurní d’Anoia amb recorregut de 13,4 km.
La 6a Sansi de Sant Feliu de Llobregat – Cursa Popular Ciutat de les Roses, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i el Club Atletisme La Sansi. Amb dos recorreguts, de 5 km i 10 km, la sortida es donarà a les 10,00 hores  a l’Estadi Parc Esportiu Can Grases i arribada al mateix indret.

· Web Granollers   · Web Barcelona   · Web Manresa   · Web Vilafranca   · Web Sant Feliu