RUTA 29 D’ABRIL i 1 DE MAIG

1735

El proper cap de setmana, diumenge 29 d’abril i dimarts 1 de maig, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
Diumenge es disputaran tres festivals atlètics. La 18a edició de la cursa Mou-te per l’Esclerosi Múltiple, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple amb el suport del Club Atletisme Montornès, al Circuit de Catalunya, que tal i com indica el seu nom té la gran particularitat de que el circuit de Montmeló és la pista on els participants disputen les curses. La matinal atlètica començarà a les 08,00 hores amb l’obertura del circuit i les activitats lúdiques, amb sortida de les curses a les 10,50 h la de 5 km i a les 11,00 h la de 10 km amb el punt de sortida i arribada a la recta principal del circuit.
La 33a Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès, organitzada pel Club Muntanyenc SC, el Club Tennis Natació SC i l’Ajuntament de la ciutat, que aquest any també representa el Campionat de Catalunya de Mitja Marató. La sortida es donarà a les 10,00 hores a l’Avinguda Pla de Vinyet, just al davant de l’Auditori, i l’arribada a la Plaça de la Vila, davant l’ajuntament.
La 15a Marató d’Empúries i la 9a Mitja Marató organitzada pel Patronat d’Esports de L’Escala, que aquest any també representa el Campionat de Catalunya de Marató. La sortida i arribada es realitzarà al Museu d’Arqueologia d’Empúries amb un circuit que passarà pels nuclis urbans i paisatgístics de L’Escala i Sant Martí d’Empúries.
Dimarts 1 se celebrarà la 27a Milla Urbana i 9a Solidària de Santa Eulàlia – Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno, organitzada per L’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat. El festival atlètic començarà a les 9,00 hores a l’Avinguda del Carrilet de l’Hospitalet.

· Web Montmeló   · Web Sant Cugat   · Web Empúries   · Web L’Hospitalet