RUTA 29 i 30 D’OCTUBRE

1939

El proper cap de setmana, 29 i 30 d’octubre, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
Dissabte es disputarà, El Tast de la Mitja “Divina Pastora”, organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja, amb la col·laboració dels ajuntaments de la Garriga, les Franqueses, Canovelles i Granollers. Dos curses programades, una de 10 km i una altre de 5 km. Les sortides es donaran a les 10,30 hores, la de de 10 km a l’avinguda Mil·lenari de Catalunya i la de 5 km al carrer Via Europa, ambdues curses tenen l’arribada a les pistes d’atletisme de Granollers. Aquesta cursa forma part del  Circuit Divina Pastora.
Diumenge se celebraran tres curses. La 18a Cursa Bombers de Barcelona, organitzada per l’Agrupació Atlètica de Catalunya. Es disputarà pels carrers de Barcelona sobre una distància de 10 km amb sortida a l’Avinguda Marquès de l’Argentera a les 9:30 hores. Aquesta cursa forma part de la Challenge BCN 10k.
Els 13ns 10 Km Urbans de Manresa, organitzat pel club Avinent CA Manresa amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. La matinal atlètica començarà a les 10,30 hores amb sortida i arribada al Passeig Pere III amb un recorregut urbà pels carrers de la ciutat. També es disputarà una cursa de 5 km.
La 10a Cursa solidària País del Cava, organitzada per la Confraria del Cava de Sant Sadurní i Octagon Esedos. La sortida es donarà a les 10,00 hores a la Rambla Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès i l’arribada al Pla d’en Mestres de Sant Sadurní d’Anoia amb recorregut de 13,4 km.

· Web Granollers     · Web Barcelona     · Web Manresa     · Web Vilafranca del Penedès

COMPARTIR
Article anteriorCROS D’OLOT
Següent articleCROS D’OLOT