RUTA 3 DE DESEMBRE

1553

El proper diumenge 3 de desembre, se celebraran tres curses corresponents al calendari català.
La 20a Mitja Marató Ciutat de Mataró, organitzada per l’Ajuntament de Mataró i Diversport. Amb sortida a les 09,30 hores des del Pavelló Eusebi Millàn i un nou recorregut urbà que passa pels indrets més característics de la capital del Maresme. La cursa forma part de la Challenge de Mitges Maratons – Gran Premi Diputació de Barcelona.
La 6a Renault Street Run Sansi de Viladecans, organitzada pel Club La Sansi i l’Ajuntament de la ciutat. En aquesta edició, la cursa de 5 km representa el Campionat de Catalunya de 5 km en Ruta. Amb curses de 5 km i 10 km, la sortida es donarà a les 10,00 hores al Parc de la Marina, i  a les 10,45 h es donarà la sortida de la cursa de 10 km.
La 2a Mitja Marató de Figueres, organitzada per l’Ajuntament de Figueres i l’Associació Atlètica Mitja Marató Figueres. Amb un recorregut que transcorre pels municipis de Figueres, Vilabertran, Peralada, Cabanes i arribada a Figueres. La sortida es donarà a les 10 hores al carrer Pujada del Castell (Torre Galatea) i l’arribada a la Plaça Catalunya.

· Web Mataró   · Web Viladecans   · Web Figueres