RUTA 30 D’ABRIL i 1 DE MAIG

2022

El passat cap de setmana es van disputar quatre curses corresponents al calendari català de ruta.
Diumenge 30 d’abril es van disputar tres curses, la 17a edició de la cursa Mou-te per l’Esclerosi Múltiple, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple amb el suport del Club Atletisme Montornès, al Circuit de Catalunya. A la cursa de 10 km es va imposar Carles Montllor (La Sansi) amb una marca de 30’44” i Vanessa Bordas amb 43’54”. La cursa de 5 km va ser per Guillem Fernàndez (JAB Berga) amb 14’54” i per Montse Mas (FCB) amb 16’03”.
La 8a Mitja Marató d’Empúries, organitzada per l’Ajuntament de l’Escala, que també va representar el Campionat de Catalunya de Mitja Marató. La victòria i el títol va ser per Radouane Nour (La Sansi) amb un temps de 1h10’03” i per a la  Janeth Becerra (La Sansi) amb una marca de 1h19’37”. Conjuntament es va disputar la 15a Marató d’Empúries i Els 10 km d’Empúries. A la marató es va imposar Jordi Alsina (Independent) amb 2h38’00” i Ana Cristina Costantnin amb 3h29’45”. La cursa dels 10 km va ser per Daniel Meumann (GEiEG) amb 34’46” i per Ilaria Fantigrossi amb 39’57”.
La 5a Montescatano, organitzada pel club Joventut Atlètica Montcada i l’Ajuntament de la ciutat, dins del Parc de la Serralada de Marina, que aquest any també va representar la sisena edició del Campionat d’Europa de Curses de Muntanya de Veterans. A la cursa es va imposar Alberto González que es va proclamar campió de la categoria M35 i en dones, la victòria de la cursa femenina va ser per a la Laia Andreu de la categoria W35.
Dilluns 1 de maig es va celebrar la 26a Milla Urbana i 8a Solidària de Santa Eulàlia – Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno, organitzada per L’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.  A la cursa de la categoria absoluta es va imposa Àlex Rodríguez (ISS-L’H) amb una marca de 4″32 i en dones la victòria va ser per a la Míriam Ortiz (AAC) amb 5″20.