RUTA 30 D’ABRIL i 1 DE MAIG

2076

El proper cap de setmana, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
Diumenge 30 d’abril es disputaran tres curses, la 17a edició de la cursa Mou-te per l’Esclerosi Múltiple, organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple amb el suport del Club Atletisme Montornès, al Circuit de Catalunya, que tal i com indica el seu nom té la gran particularitat de que el circuit de Montmeló és la pista on els participants disputen les curses. La matinal atlètica començarà a les 09.30 hores amb la sortida de les curses de 10 km i 5 km amb el punt de sortida i arribada a la recta principal del circuit.
La 8a Mitja Marató d’Empúries, organitzada per l’Ajuntament de l’Escala, que també representa el Campionat de Catalunya de Mitja Marató. Conjuntament es disputarà la 15a Marató d’Empúries i Els 10 km d’Empúries. La sortida es donarà a les 8,30 hores al Museu d’Arqueologia d’Empúries amb un circuit que passarà pels nuclis urbans i paisatgístics de L’Escala i Sant Martí d’Empúries.
La 5a Montescatano, organitzada pel club Joventut Atlètica Montcada i l’Ajuntament de la ciutat, dins del Parc de la Serralada de Marina, que aquest any també representa la sisena edició del Campionat d’Europa de Curses de Muntanya de Veterans. La sortida de la cursa corresponent al campionat continental es donarà a les 8,30 hores a la Plaça de l’Església, i les curses Curta i Llarga ho faran a les 10,30 hores al mateix escenari.
Dilluns 1 de maig se celebrarà la 26a Milla Urbana i 8a Solidària de Santa Eulàlia – Memorial David Sánchez i Óscar Vizcaíno, organitzada per L’Agrupació Esportiva Santa Eulàlia amb la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat. El festival atlètic començarà a les 9,00 hores a l’Avinguda del Carrilet de l’Hospitalet.

· Web Montmeló     · Web Empúries   · Web Montcada i Reixac     · Web L’Hospitalet