RUTA 31 DE MARÇ

1384

El proper diumenge 31 de març, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes.
La 37a Mitja Marató de l’Anoia i els 15è 10 Km Ciutat d’Igualada, organitzats pel Club Atlètic Igualada i els Ajuntaments d’Igualada, Vilanova del Camí i Sta. Margarida de Montbui. La sortida es donarà a les 10 hores amb sortida i arribada a la Rambla d’Igualada. La Mitja Marató de Sant Cugat forma part de la 13è Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.
La 35a Mitja Marató Sant Cugat, organitzada pel Club Muntanyenc St. Cugat i l’Ajuntament de la ciutat, que aquest any també representa el Campionat d’Espanya de Mitja Marató. La sortida es donarà a les 10,00 hores a l’Avinguda Pla de Vinyet i l’arribada a la Plaça de la Vila, davant l’ajuntament, amb un circuit de 16 km de distància, transitant pel bell mig de la ciutat, al qual cal fer una volta sencera i una altra de més curta fins arribar a meta. La Mitja Marató de Sant Cugat forma part de la 13è Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.
La 25a Mitja Marató del Pla de l’Estany i 12a Volta Popular a l’Estany, organitzades pel Club Natació Banyoles. La sortida de la mitja marató es donarà a les 9,30 hores amb un recorregut que transcorre pels municipis de Banyoles, Porqueres i Camós, amb sortida i arribada al Passeig Antoni Gaudí. La sortida de la volta a l’estany es donarà a les 09,35 h amb els mateixos punts de sortida i arribada.

· Web Igualada   · Web Sant Cugat   · Web Banyoles