RUTA 4 i 6 DE DESEMBRE

2125

El proper diumenge 4 de desembre i dimarts 6 de desembre, el calendari català de ruta disposa de cinc bones ofertes.
La 37a Cursa Popular Clot – Camp de l’Arpa – Verneda a Barcelona, organitzada per la Secció Excursionista Foment Martinenc (SEFM) i l’Associació Sant Martí Esport (ASME). Amb sortida a les 09,30 h davant del Foment Martinenc, al carrer Provença. La cursa de 10 km passarà pels tres emblemàtics barris de Barcelona.
La 19a Mitja Marató Ciutat de Mataró, organitzada per l’Ajuntament de Mataró i Diversport. Amb sortida a les 10,00 hores des del Cami de la Geganta i un recorregut urbà que passa pels indrets més característics de la capital del Maresme. La cursa forma part de la Challenge de Mitges Maratons – Gran Premi Diputació de Barcelona.
La 6a Cursa de 5 Km de L’Hospitalet, organitzada pel club esportiu ISS-L’Hospitalet Atletisme, juntament amb la Fundació Pere Suñé, amb sortida i arribada a les Pistes d’Atletisme del Complex Esportiu de l’Hospitalet Nord. El festival atlètic començarà a les 10,00 hores amb les curses infantils i a les 11,00 h es donarà la sortida a la cursa Open.
La 1a Mitja Marató Figueres, organitzada per l’Ajuntament de Figueres i l’Associació Atlètica Mitja Marató Figueres. Amb un recorregut que transcorre pels municipis de Figueres, Vilabertran, Peralada, Cabanes i arribada a Figueres. La sortida es donarà a les 10 hores al carrer Pujada del Castell (Torre Galatea) i l’arribada a la Plaça Catalunya.
Dimarts 6 es disputarà la 38a Cursa de Sant Andreu, organitzada pel Club Natació Sant Andreu i l’Ajuntament de Barcelona. Sobre una distància de 5 km, amb sortida i arribada a la Rambla de Fabra i Puig. Amb sortida a les 9,00 hores, la cursa es disputarà pels carrers del barri barceloní de Sant Andreu que celebra la seva festa major.

· Web Clot     · Web Mataró     · Web L’Hospitalet     · Web Figueres     · Web Sant Andreu

COMPARTIR
Article anteriorCROS 26 i 27 DE NOVEMBRE
Següent articleCROS 4 DE DESEMBRE