RUTA 5 DE MAIG

1289

El proper diumenge 5 maig, el calendari català de ruta disposa de cinc bones ofertes.
La 35a Milla Sagrada Família, organitzada per la Fundació Claror, que es disputarà a Barcelona sobre la distància de 1.609 metres pels carrers que envolten el Temple de la Sagrada Família. El festival atlètic començarà a les 09,15 h i es disputaran curses en totes les categories.
La 25a Cursa de Sant Isidre Cardedeu, organitzada pel Col·lectiu d’Atletes de Cardedeu, sobre una distància de 10 km i un circuit mixt d’asfalt i terra. La sortida es donarà la a les 09,30 hores al Parc Pompeu Fabra.
La 21a Cursa de Martorell, organitzada pel Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones i el Martorell Atlètic Club. La sortida es donarà a les 10.00 hores al carrer Josep Vilar, davant les pistes d’atletisme del CE Torrent de Llops, amb una distància de 10 km. També en aquesta edició es disputarà la 2a Cursa de Martorell de 5 km amb la mateixa hora i punt de sortida amb una volta al circuit homologat.
La 20a Cursa Delta  Prat, organitzada pel club Pratenc AA i el Periòdic Delta. La sortida es donarà a les 10.00 hores a les Pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier, sobre una distància de 10 km en un circuit de 5 km al que es donarà dues voltes. També hi haurà cursa de 5 km.
La 16a Marató d’Empúries, organitzada per l’Ajuntament de l’Escala, que aquest any també representa el  Campionat de Catalunya de Marató. La sortida i arribada es realitzarà al Museu d’Arqueologia d’Empúries amb un circuit que passarà pels nuclis urbans i paisatgístics de L’Escala i Sant Martí d’Empúries.

· Web Barcelona   · Web Cardedeu   · Web Martorell   · Web El Prat   · Web Empúries