RUTA 5 DE NOVEMBRE

2154

El passat diumenge 5 es van disputar quatre curses corresponents al calendari català de ruta.
La 38a Cursa Popular de Sant Martí, als barris del Clot, Camp de l’Arpa i La Verneda a Barcelona, organitzada per la Secció Excursionista Foment Martinenc (SEFM) i l’Associació Sant Martí Esport (ASME). La victòria va ser per Daniel Álvarez (Cornellà At.) amb un temps de 32’40” sobre una distància de 10 km, i en dones es va imposar Yolanda Riera amb 39’27”.
La 32a Pujada i Baixada a Guanta, organitzada pel club La Sansi i l’Ajuntament de Sentmenat, que en aquesta edició també va representar el Campionat de Catalunya de Muntanya absolut i veterà. Amb un circuit de 12,3 km, la victòria va ser per Juanma Álvarez (La Sansi) i per Raquel Parrado (La Sansi).
La 12a Cursa Atlètica El Pont de Vilomara i Rocafort – Memorial Alcalde Evaristo, organitzada per l’Ajuntament de la vila. Amb un recorregut mixte de 10 km, es va imposar Xavi Tomasa (CD Vallivana) amb 32’56” i Laia Andreu (CA Granollers) amb 37’24”.
La 5a Mitja Marató del Prat de Llobregat, organitzada pel club Pratenc AA amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat. La victòria  de la mitja marató va ser per José Manuel Vieito amb 1h12’09” i per Enka Viñas (CAG) amb 1h29’30”. A la cursa dels 5 km es va imposar Sergi Pardo amb 16’52” i per Sara Benedí (Cornellà At.) 19’26”.

Resultats > · Barcelona   · Sentmenat   · El Pont de Vilomara   · El Prat