RUTA 5 DE NOVEMBRE

1617

El proper diumenge 5, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
La 38a Cursa Popular de Sant Martí, als barris del Clot, Camp de l’Arpa i La Verneda a Barcelona, organitzada per la Secció Excursionista Foment Martinenc (SEFM) i l’Associació Sant Martí Esport (ASME). Amb sortida a les 09,00 h davant del Foment Martinenc, al carrer Provença. La cursa de 10 km passarà pels tres emblemàtics barris de Barcelona.
La 32a Pujada i Baixada a Guanta, organitzada pel club La Sansi i l’Ajuntament de Sentmenat, que en aquesta edició també representa el Campionat de Catalunya de Muntanya absolut i veterà. Amb un circuit de 12,3 km, la sortida es donarà a les 10,00 hores davant de l’Ajuntament de Sentmenat, on també es trobarà l’arribada.
La 12a Cursa Atlètica El Pont de Vilomara i Rocafort – Memorial Alcalde Evaristo, organitzada per l’Ajuntament de la vila. El festival atlètic començarà a les 10 hores amb les curses de promoció i la sortida es donarà a les 11,00 h a l’Avinguda de la Constitució, un recorregut mixte de 10 km amb arribada al carrer JA Jover Barrier, ambdós indrets davant de la Plaça de l’Ajuntament.
La 5a Mitja Marató del Prat de Llobregat, organitzada pel club Pratenc AA amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat. La sortida es donarà a les 9,30 hores per a la mitja marató i a les 09,45 h per a la cursa dels 5 km, amb sortida i arribada a la pista d’atletisme del Complex Esportiu Municipal Sagnier.

· Web Barcelona   · Web Sentmenat   · Web El Pont de Vilomara   · Web El Prat