RUTA 6 DE MAIG

1219

El proper diumenge 6 maig, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
La 34a Milla Sagrada Família, organitzada per la Fundació Claror, que es disputarà a Barcelona sobre la distància de 1.609 metres pels carrers que envolten el Temple de la Sagrada Família. El festival atlètic començarà a les 09,30 h i es disputaran curses en totes les categories.
La 24a Cursa de Sant Isidre Cardedeu, organitzada pel Col·lectiu d’Atletes de Cardedeu, sobre una distància de 10 km i un circuit mixt d’asfalt i terra. La sortida es donarà la a les 09,30 hores des del Pavelló Municipal d’Esports de Cardedeu.
La 20a Cursa de Martorell, organitzada pel Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones i el Martorell Atlètic Club. La sortida es donarà a les 10.00 hores al carrer Josep Vilar, davant les pistes d’atletisme del CE Torrent de Llops, amb una distància de 10 km. També en aquesta edició es disputarà la 2a Cursa de Martorell de 5 km amb la mateixa hora i punt de sortida amb una volta al circuit homologat.
La 19a Cursa Delta  Prat, organitzada pel club Pratenc AA i el Periòdic Delta. La sortida es donarà a les 9.00 hores a les Pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier, sobre una distància de 10 km en un circuit de 5 km al que es donarà dues voltes. També hi haurà cursa de 5 km.

· Web Barcelona   · Web Cardedeu   · Web Martorell   · Web El Prat