RUTA 6 DE NOVEMBRE

1702

El passat diumenge 6 de novembre, es van celebrar tres esdeveniments atlètics corresponents al calendari català de ruta.
La 31a Pujada i Baixada a Guanta, organitzada pel club La Sansi i l’Ajuntament de Sentmenat, que també representava el Campionat de Catalunya de Muntanya absolut i veterà. Jaume Domingo (UA Barberà) i Janeth Becerra (La Sansi) es van proclamar campions autonòmics.
La 11a Cursa El Pont de Vilomara i Rocafort – Memorial Alcalde Evaristo, organitzada per l’Ajuntament de la vila. La victòria va ser per Enrique Luque (Rios RT) amb un temps de 33’44” i per Florence Bertholet amb 42’52”.
La 4a Mitja Marató del Prat de Llobregat i Cursa de 5 Km, organitzada pel club Pratenc AA amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat. Carles Castillejo (C&C RC) es va imposar amb un temps de 1h09’59” i en dones la victòria va ser per a l’Arantxa Suau (Cornellà At.) amb 1h29’09. A la cursa dels 5 km, el triomf va ser per Àlex Rodríguez (ISS-L’H) amb 16’06” i per Sara Gómez (Pratenc AA) amb 18’35”.

Resultats >     · Sentmenat     · El Pont de Vilomara     · El Prat de Llobregat

· Fotos El Prat (JJ Vico)