RUTA 6 D’OCTUBRE

1705

El proper diumenge 6 d’octubre, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
La 39a Cursa Popular Ciutat de Cornellà, organitzada pel Club d’Atletisme Cornellà Atlètic i l’Ajuntament de la ciutat. El festival atlètic començarà a les 09,00 hores amb curses de 10 km i 5 km amb sortida al carrer del Rugbi amb un recorregut urbà i arribada a l’Estadi Municipal d’Atletisme i Rugbi.
La 14a Cursa Popular de Parets del Vallés, organitzada pel Club Atletisme de Parets, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat. Es disputaran curses de 10 km i 21 km. La sortida es donarà a les 09:00 h, per la cursa de 21 Km, i a les 09:30 h per les cursa de 10 Km amb sortida al Pavelló Municipal d’Esports i arribada a las pistes d’Atletisme.
La 6a Cursa Eva-Diari Sport – La cursa de les dones, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. Amb una distància de 5 km, sortida es donarà a les 11 hores a la Rambla d’Egara, al Parc dels Catalans.
La 5a Cursa Mercabarna, organitzada per Mercabarna. Amb dos distàncies de 5 km i 10 km, la sortida es realitzarà a les 11,00 hores al carrer Major de Mercabarna, amb un recorregut molt singular, ja que es realitzarà pels principals mercats d’aliments majoristes. Una jornada de portes obertes atlètica que pretén apropar un equipament com el mercat central majorista als ciutadans.

· Web Cornellà   · Web Parets   · Web Terrassa   · Web Mercabarna