RUTA 6 i 7 DE MAIG

1239

El passat cap de setmana, 6 i 7 de maig, es van disputar tres curses corresponents al calendari català de ruta.
Dissabte es va disputar la 21a Milla Urbana de Ripollet – Memorial Juan Suárez, organitzada pel Ripollet Unió Atlètica amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports i l’Ajuntament de la ciutat.
Amb curses en totes les categories, els vencedors de les absolutes van ser Àlex Rodriguez (ISS-L’H) amb 4”32 i Míriam Ortiz (AAC) amb 5”20.
Diumenge 7 es van celebrar dos festivals atlètics, la 23a Cursa de Sant Isidre Cardedeu, organitzada pel Col·lectiu d’Atletes de Cardedeu, sobre una distància de 10 km i un nou circuit mixt d’asfalt i terra. La victòria va ser per Joan Palomeras amb 33’36” i en la categoria femenina es va imposar Elisabet Martin amb 40’34”.
La 19a Cursa de Bombers Barcelona, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat. Disputada pels carrers de Barcelona sobre una distància de 10 km, el guanyador de la cursa va ser Ibrahim Ezzaydouny (FCB) 29’30” i Jess Andrews va ser la guanyadora de la categoria femenina amb 32’49”.