RUTA 7 D’ABRIL

1686

El proper diumenge 7 d’abril, el calendari català de ruta disposa de dos bones ofertes.
La tradicional Cursa El Corte Inglés que aquest any arriba a la 41a edició. La sortida es donarà a les 09.00 hores al Passeig de Gràcia – Gran Via amb un recorregut de 10.639 metres pels carrers més cèntrics de la ciutat i també passant per l’interior de l’Estadi Olímpic de Montjuïc.
La Cursa El Corte Inglés està considerada com la més important de quantes se celebren a Catalunya, a Espanya, a Europa i fins i tot a arreu del món pel seu nombre de participants. També forma part de la Challenge Bcn 10k, i per aquest motiu l’organització implantarà un control de temps al punt de 10 km amb els atletes amb el xip incorporat.
La 10a Mitja Marató Costa Barcelona Maresme, organitzada per Gestió Esportiva del Maresme. La sortida es donarà a les 09.30 hores al Passeig Marítim de Poblenou de Calella amb un recorregut que passa per Pineda de Mar, Santa Susanna i Malgrat de Mar. Aquesta cursa forma part de la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, essent l’onzena prova de les tretze programades.

· Web Barcelona   · Web Calella