RUTA 7 i 8 DE MAIG

543

El proper cap de setmana, el calendari català de ruta disposa de tres bones ofertes.

Dissabte 7 es disputarà la 25a Milla Urbana de Ripollet -Memorial Juan Suárez, organitzada pel Ripollet Unió Atlètica amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports i l’Ajuntament de la ciutat. El festival atlètic començarà a les 17,30 hores amb les curses de promoció, fins arribar a les 19.30 h que es disputaran les curses de categoria absoluta, al circuit marcat a la Rambla de Sant Jordi de Ripollet amb la sortida davant del Centre Cultural.

Diumenge 8 d’abril se celebrarà la 43a Zurich Marató de Barcelona, organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i la Plataforma Marató a Barcelona. La cursa començarà a les 8.00 hores amb sortida i arribada a l’Avinguda Maria Cristina. El seu circuit, íntegrament urbà, transcorre pel cor d’una ciutat cosmopolita, oberta i activa. El llegat modernista de Gaudí, l’Eixample, el Camp Nou i tants indrets emblemàtics de la ciutat.

També diumenge es diputarà la 22a Cursa Delta Prat, organitzada pel club Pratenc AA i el Periòdic Delta, a El Prat de Llobregat. La sortida es donarà a les 9:00 hores a les Pistes Moisès Llopart del Complex Esportiu Municipal Sagnier i arribada al mateix indret. Es realitzaran dos curses amb distàncies de de 10 km i 5 km.

· Web Ripollet   · Web Barcelona   · Web El Prat