RUTA 8 D’OCTUBRE

1864

El proper diumenge 8 d’octubre, el calendari català de ruta disposa de quatre bones ofertes.
La 35a Cursa Popular Ciutat d’Olot Fires de Sant Lluc, organitzada pel Club Atletisme Olot – Terra de Volcans i l’Institut Municipal d’Esports i Lleure de la ciutat. Amb sortida i arribada al Pavelló Municipal d’Esports, el tret de sortida es donarà a les 09,30 h amb curses de 10 km i 5 km i un recorregut urbà pels indrets més característics de la ciutat.
La 34a Mitja Marató de Roda de Ter, organitzada pe la Comissió Atlètica Roda. La sortida es donarà les 10,30 hores al carrer Bac de Roda i arribada a la zona de les piscines. La mitja de Roda forma part de la Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.
La 4a Women Race El Corte Inglés, organitzada per l’Associació Esportiva Ciutat Vella, a Tarragona. Amb sortida i arribada a la Rambla President Lluís Companys, la sortida es donarà a les 09,30 hores amb un recorregut urbà de 5 km.
La 3a Cursa Mercabarna, organitzada per Mercabarna. Amb dos distàncies de 5 km i 10 km, la sortida es realitzarà a les 11,00 hores al carrer Major de Mercabarna, amb un recorregut molt singular, ja que es realitzarà pels principals mercats d’aliments majoristes. Una jornada de portes obertes atlètica que pretén apropar un equipament com el mercat central majorista als ciutadans.

· Web Olot   · Web Roda de Ter   · Web Tarragona   · Web Mercabarna