Sabadell acull el Campionat de Catalunya clubs sub 16

558

La Federació Catalana d’Atletisme organitza el Campionat de Catalunya de clubs sub 16 a la Pista Coberta de Sabadell, amb la disputa de les finals B i A durant tot el dia de dissabte. Una quarantena llargada d’equips participaran a les categories masculina i femenina per buscar la victòria final.

La tarda de dissabte viurem la final A, amb diversos equips amb opcions de victòria. A la categoria masculina tindrem a L’Hospitalet Atletisme i UA Terrassa, dos dels equips que van ocupar el podi l’any passat, a banda d’altres com Cornellà Atlètica, Muntanyenc Sant Cugat, CA Igualada o CA Tarragona.

D’altra banda, a la prova femenina, Agrupació Atlètica de Catalunya i CA Vic, dos dels clubs que van encapçalar el podi l’any 2022, també participaran juntament a d’altres com Cornellà Atlètic, CA Igualada, CA Manresa o Muntanyenc.

La competició començarà a les 16 h amb la disputa dels 60 mt femenins, la perxa i el triple femení i l’alçada masculina i s’allargarà fins a les 19.25 h on es disputaran els relleus 4×300 m.

El CA Manresa és el club amb més victòries a la categoria masculina, amb quatre, seguit de l’Agrupació Atlètica Catalunya, L’Hospitalet Atletisme i la JA Sabadell, amb tres vegades. D’altra banda, a la categoria femenina, el gran dominador és el conjunt de L’Hospitalet de Llobregat, amb set vegades, seguit del conjunt de l’AA Catalunya, amb sis vegades. De fet, les dues últimes ocasions han tingut domini barceloní.

D’altra banda, dissabte matí, es disputa la Final B del campionat de clubs. 22 equips de 16 clubs diferents buscaran d’aconseguir la victòria en aquesta segona divisió. Clubs com JA Sabadell, CE Universitari, UCA, GEiEG Gironí o CA Sant Just en categoria masculina i femenina participaran per buscar el trofeu de campions i campiones.

La competició començarà a les 10 h amb els 60 mt femenins, la perxa i el triple femení i l’alçada masculina, igual que ho farà per la tarda la final A. A la 13.25 h es disputarà l’últim relleu, el de 4×300 m masculí.

· Reglament   · Clubs classificats

Atletes inscrits > · Grup “B”  · Grup “A”