Sabadell tanca la pista coberta amb els sub 12 i sub 14

671

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya sub 12 i sub 14 entre dissabte i diumenge. La setmana anterior vam viure les prèvies d’ambdós campionats i en aquest proper es tanca la pista coberta catalana amb les finals de promoció.

Primer arribarà el Campionat de Catalunya sub 14. Els atletes d’aquesta categoria competiran durant el matí del dissabte, amb 22 podis i 66 medalles en joc, repartides en 11 proves per categoria. 12 finalistes en concursos i curses llargues i 16 en les proves de la recta que van sortir seleccionats després de les proves del passat dissabte.

D’entre els candidats cal destacar noms com els de Mateo Garrido, del FACVAC Valls, als 60 mll i a la llargada, Pau Perales, del CA Palafolls, als 2.000 m, Eros Alegre, de l’UA Montsià, als 60 mt, Isaac Hernàndez, del CA Igualada, a l’alçada i Tian Roig, del CA Torredembarra, al pes.

Això pel que fa a les proves masculines. A les proves femenines tenen moltes opcions de destacar atletes com Maia Parés, del CA Canovelles, als 600 m, Estela Arberola, del FC Barcelona, als 1.000 m, Carlota Puig, del Martorell AC, a l’alçada o Emma Veiga, del CA Canaletes, al triple salt.

A més a més, A la 13.15 h es disputarà la final del relleu 4×200 m masculí i a les 13.25 h el 4×200 m femení. CA Manresa, CA Igualada, CA Lloret, CA Nou Barris, CA Terres de Ponent i JA Sabadell seran els equips del relleu masculí, mentre que AA Catalunya, CA Manresa, CA Tarragona, CE Penedès, Cornellà Atlètic i JA Sabadell seran els clubs del relleu femení. El campionat començarà a les 10 h.

· Reglament   · Normes Tècniques   · Atletes participants

Durant el diumenge viurem el Campionat de Catalunya sub 12. 18 podis i 46 medalles a repartir, sumant els relleus 4×200 m. Uns 230 atletes competiran per buscar aconseguir pujar al podi i per seguir sumant experiències en competicions.

Les proves començaran a les 10 h amb els 60 mt, llargada, alçada, perxa i pes masculina i es tancarà a la 13.20 h amb els relleus 4×200 m. AA Catalunya, CA Igualada, Terres de l’Ebre, CA Manresa, CA Tarragona i CA Lloret seran els clubs que participaran als relleus masculins, mentre que CA Manresa, CA Sant Just, Terres de l’Ebre, CA Terres de Ponent, FC Barcelona i UA Terrassa seran els clubs dels relleus femenins. Amb el campionat de Catalunya sub 12 es tancarà una temporada de moltes emocions a la Pista Coberta de Sabadell.

· Reglament  · Normes Tècniques   · Atletes participants