Sabadell tanca la temporada amb el sub 12 i sub 14

955

La Federació Catalana d’Atletisme ha organitzat aquest cap de setmana els Campionats de Catalunya sub 12 i sub 14 a la Pista Coberta de Sabadell. Amb aquestes dues proves s’ha tancat la temporada de pista coberta a Catalunya, amb centenars de nens i nenes participant en les diferents proves.

Dissabte es va celebrar el Campionat de Catalunya sub 14. Cal destacar diversos rècords de Catalunya i un dels campionats. Marc Bertran va aconseguir batre el rècord català del triple salt amb una marca d’11.07 m. L’atleta del CA Igualada es va convertir en el nou campió català. D’altra banda, Maia Parés va tornar a batre el rècord de Catalunya en els 600 m. L’atleta del CA Canovelles va guanyar l’or a Sabadell amb una marca d’1:34:57.

També va obtenir rècord de Catalunya Marina València. La llançadora de pes de l’UCA va guanyar l’or amb marca de 9.63 m. Finalment, rècord de Catalunya del 4×200 m de l’Agrupació Atlètica de Catalunya, amb una marca d’1:50:32. L’equip barceloní va obtenir l’or per davant de l’Avinent Manresa, plata, i el CA Tarragona, bronze.

El RCAM va ser per l’atleta del FACVAC Valls Mateo Garrido. Garrido va guanyar l’or amb 5.64 m. i va batre el rècord dels campionats. A més, Garrido, va ser un dels atletes amb doblet de medalles, amb la plata als 60 mll amb 7.81 s.

També van obtenir doblet de medalles Eros Alegre, de l’UA Montsià, amb victòria als 60 mt i plata a la perxa. Jeremiah Obro es va proclamar campió dels 60 mll i també va aconseguir la plata a la llargada. Martí Homs va aconseguir el bronze als 60 mt i a la llargada. Finalment, Martina Chaboye, del Dinami-k CA Vilanova, va guanyar l’or al triple salt i plata a la llargada i Martina Peña va obtenir l’or a la llargada i la plata als 60 mll.

Durant el diumenge s’ha disputat el Campionat de Catalunya sub 12. És la categoria més petita amb un campionat indoor individual. A més, també s’han disputat els 4×200 m masculins i femenins. A la prova masculina, el CA Lloret ha obtingut l’or amb 2:03:62, seguit del CA Terres de l’Ebre i el bronze del CA Tarragona. Pel que fa a la prova femenina, CA Manresa va obtenir l’or amb 2:04:01, seguit del FC Barcelona i del CA Sant Just.

Pel que fa al doblet de medalles, Asier Declara ha guanyat l’or als 60 mll i el bronze a la llargada, Ramon Castells ha obtingut la plata als 60 mll i a la llargada. Júlia Planas ha guanyat or als 60 mll i bronze als 600 m. Anna Buyreu ha guanyat plates als 60 mt i a la perxa.