Sant Antoni i Burjassot van ser punts importants de ruta

429

El barri de Sant Antoni de Barcelona va viure la clàssica cursa Moritz Sant Antoni, una prova de 10 K que enguany arribava a la 44a edició i que ja s’ha convertit un clàssic a la ciutat. Prop de 4.000 corredors i corredores es van donar cita per disputar una cursa amb molts al·licients.

Pel que fa als podis, a la categoria sènior cal destacar la victòria de Dmitrijs Serjogins, que revalidava el títol de campió dels 10 K amb una marca de 29:34. Per darrere va arribar Anás Bakhat, que aconseguia la plata amb un temps de 30:15. En tercera posició quedava l’atleta Mourad Mounim amb un temps de 30:16. Cal destacar que Albert Nogueras va entrar en 4a posició de la general i va pujar com a primer al podi a la prova sènior.

Pel que fa al podi femení, victòria a la general de Cristina Silva amb una marca de 34:48, deixant en segona posició a Anna Beltrán amb temps de 35:35, i en tercera posició a Ariadna Fenés, amb 35:42.

D’altra banda, a Burjassot, victòria de Mireia Sosa al Campionat d’Espanya dels 50 K. L’atleta tarragonina va entrar en primera posició amb un temps de 3:34:34, i acoseguia així el títol en una cursa molt dura. A la categoria masculina, Carles Montllor aconseguia la plata i el subcampionat amb un temps de 2:53:30, amb Manel Deli sent 7è amb un temps de 3:02:02.