Sant Cebrià celebra l’últim cros del circuit maresmenc

597

Sant Cebrià de Vallalta, juntament a Gesport i el Consell Esportiu del Maresme, van organitzar ahir l’última de les proves corresponents al circuit maresmenc de cros, tancant d’aquesta manera una lliga de proves que començava a finals d’octubre i que ha tingut fins a nou seus.

Uns 300 atletes es van reunir ahir a la zona del poliesportiu de Can Bachs per disputar la darrera prova, amb molt en joc. Fins a set categories diferents, des de sub 8 fins a màster, van rebre les pertinents medalles i trofeus. La cursa màster, precisament, va ser la més majoritària, amb una setantena llarga d’atletes.

A la prova absoluta, victòria de Donnelly Edwards en nois amb una marca de 15:17, seguit de Marçal Roig, que va arribar a meta amb un temps de 15:51. Max Conesa, amb 15:54, tancava el podi absolut masculí.

A la categoria femenina, nova victòria de Laura Prieto, del FC Barcelona, amb una marca de 18:18. Era la cinquena victòria de l’atleta maresmenca. El segon esglaó del podi va ser per Sara Francés, amb 19:33, seguida de Soledad Avellaneda, la líder fins al moment de la lliga, amb una marca de 19:40.

A la categoria màster, Marc Tort va ser l’atleta més ràpid amb una marca de 15:27, entrant frec a frec amb Jaume Quintana, obtenint la mateixa marca, i deixant en tercera posició a Francesc Marsol, amb 15:51. Marta Mesalles va ser la guanyadora a la prova femenina, amb un temps de 18:06, seguit d’Airina Guillen, amb 18:22 i de Melina Araque amb 19:34.

L’entrega de premis de la Lliga del circuit maresmenc es durà a terme el dissabte 25 de febrer a les 18 h a l’Hotel Atzavara 5*, a Santa Susanna. El circuit ha constat de nou proves, sent el Cros de Santa Susanna la primera, a finals d’octubre, i el Cros de Sant Cebrià la darrera.

A Catalunya només queda tancar el circuit gironí de cros, que es farà amb la celebració del 39è Cros de Sant Hilari, que aquest any serà també Campionat de Catalunya màster, i que es viurà el dia 26 de febrer. A més a més, en línies generals, restaran, el proper cap de setmana, el Campionat del món de cros i al març la disputa del Campionat d’Espanya de cros màster.