Sant Cebrià tanca la temporada de cros al Maresme

742

El Consell Esportiu del Maresme i Gesport tanquen, aquest mateix dissabte, el circuit maresmenc de cros, que ens han portat de nou per tota la comarca barcelonina durant els darrers tres mesos i mig per moltes de les poblacions de la zona, apropant-nos les seves proves de cros. Sant Cebrià de Vallalta acull l’última prova, el 2n Cros de Sant Cebrià, amb les darreres opcions de poder optar als premis finals del circuit.

El cros es disputa a la zona del poliesportiu de Can Bachs, i donarà inici a les 10 h amb la cursa màster. A les 11.20 h es viurà el plat fort, amb la cursa absoluta femenina i masculina, de 4.800 metres de distància. La prova es tancarà a les 12.30 h, amb la darrera entrega de premis del circuit.

En el darrer cros van ser 450 els corredors i corredores que hi van participar, concretament a la cita de Canet de Mar. En aquesta s’espera la presència de la gran majoria dels participants de les darreres edicions, doncs es repartiran els darrers punts abans de donar els premis finals. A la categoria masculina, Chakir El Hamdouini és l’actual líder, doncs només s’ha perdut un cros i en tots ha obtingut una gran puntuació. D’altra banda, Soledad Avellaneda és la líder a la prova femenina. Atletes com Roger Riera, Albert Ruz, Berta Bruguera o Alexandra Arillo també opten a la primera posició.

· Web Cros

L’entrega de premis de la Lliga del circuit maresmenc es durà a terme el dissabte 25 de febrer a les 18 h a l’Hotel Atzavara 5*, a Santa Susanna. El circuit ha constat de nou proves, sent el Cros de Santa Susanna la primera, a finals d’octubre, i el Cros de Sant Cebrià la darrera.

A Catalunya, un cop acabi el circuit maresmenc, només quedarà tancar el circuit gironí, que es farà amb la celebració del 39è Cros de Sant Hilari, que aquest any serà també Campionat de Catalunya màster, i que es viurà el dia 26 de febrer. A més a més, en línies generals, restaran, el proper cap de setmana, el Campionat del món de cros i al març la disputa del Campionat d’Espanya de cros màster.