Sant Gregori va viure el Campionat de Catalunya d’Ultra Trail

675

Sant Gregori va coronar al nou campió de Catalunya d’Ultra Trail, la prova de 70 quilòmetres per la Vall de Llémena només a l’abast dels atletes amb més força i resistència. En una sortida encara en plena nit, tres atletes van arribar coronant-se com els nous membres del podi del campionat català.

Albert Llonch va ser l’atleta més ràpid participant en el Campionat de Catalunya, després d’acabar la prova amb un temps de 7:48:13. L’atleta del CA Olot Terra de Volcans es va endur la victòria amb molta superioritat respecte dels seus rivals. En segona posició, l’atleta del Club Atletisme Molins, Óscar Cabeza, creuava la línia d’arribada amb un temps de 9:26:25, amb un ritme lleugerament superior als vuit minuts per quilòmetre. En tercer lloc va entrar Jaume Grimau amb un temps de 9:27:04. L’atleta de l’Esportiu Penedès era l’únic de categoria sènior, doncs els seus companys del podi eren de categoria màster.

Malauradament, l’única atleta participant en la prova femenina, la Judith Cinca, no va poder prendre la sortida per una indisposició una estona abans, fet que va provocar que no pogués participar en la prova. A banda de l’Ultra Trail, Sant Gregori va viure tres proves més, amb gairebé 300 atletes arribant a meta en totes les distàncies. Marc Costa i Mar Gonzàlez van ser els campions de la prova de la marató de 47K. Aimar Vélez i Anna Tarasova van arribar els primers en la prova de mitja de 21K. Finalment, en la prova del terç de 15K, Germán Medina i Sònia Amor van ser els vencedors, en la prova amb la participació més alta.