Sant Hilari tanca la temporada de cros a Catalunya

718

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar el Campionat de Catalunya màster de cros, en el marc del 39è Cros de Sant Hilari, darrera prova del circuit gironí de cros i última prova de la temporada a Catalunya. La prova va ser retransmesa en directe per Ràdio Marina, emissora de la comarca de la Selva.

Fem un repàs de com van quedar els podis. A la categoria M35, diversos atletes destacats van prendre la sortida de la cursa. Xavi Tomasa, del CE Ironwill, es va endur la victòria amb 19:52, seguit de Bilal Zaidi amb 20:06, company d’equip de Tomasa, i deixant tercer a Sofian Haddouti amb 20:37. Juan Luís Ramon, del JA Montcada, va ser l’atleta més ràpid a M40 amb 20:40, seguit de Xavi Planas i Josué Boyano.

D’altra banda, la prova W35 la va dominar Cristina Silva, també del CE Ironwill, amb 18:25, seguida d’Eva Martos, companya d’equip, amb 19:40. En tercera posició va acabar Núria Cascante, de la JA Berga, amb 20:17. Encarna Núñez i Laia Andreu, del CA Vic, van ser la campiona i subcampiona respectivament de la W40, amb Marta Mesalles arribant en tercera posició.

Montserrat Carazo a W45, Eva Pupim a W50, Encarna Garcia a W55, Veronique Foulon a W60 i Manuela Martínez a W65 van ser les guanyadores de la resta de categories. Pel que fa als nois, Elías Resina a M45, Driss Lakhoulaja a M50, Pere Arco a M55, Robert Metcalf a M60, Francisco Aragón a M65, Josep Masó a M70 i Prudencio Pérez a M75 van ser els guanyadors de totes les categories.

Pel que fa als equips, el CE Ironwill va ser el dominador M35 i F35 amb les medalles d’or respectives. El JA Montcada va ser el guanyador M40, el GA Lluïsos de Mataró el M45 i el W50 i el CA Granollers el M50.

D’altra banda, la victòria al cros de Sant Hilari va ser per Arnau Turón a la categoria masculina amb 15:53, mentre que Marta Gorgoll va ser la guanyadora femenina amb un temps de 22:09.

El circuit gironí es tanca i també la temporada de cros a Catalunya. A Espanya només quedaran dues proves, totes dues en tres caps de setmana, quan es disputi el Campionat d’Espanya de cros a Zamora i Campionat d’Espanya de cros escolar a Pamplona.