Sant Julià de Cerdanyola rep el Campionat màster de trail

340

La temporada de trail segueix endavant i ho fa amb el Campionat de Catalunya de trail màster, que se celebra en el marc del Trail Cerdanyola, una competició que la temporada passada va rebre el Campionat de Catalunya absolut. Gairebé un centenar d’atletes màster competiran a la prova en un marc incomparable, les muntanyes del Berguedà, que ja tenen experiència en aquestes proves.

A les 9.30 h es donarà el tret de sortida a la cursa, on hi sortiran tots els atletes, els màster i els open. Aquí, cada categoria màster tindrà la opció de poder aconseguir pujar al podi, amb bona rivalitat en general i gairebé totes les categories plenes d’atletes. La sortida i arribada es donarà, com la temporada passada, al davant de l’ajuntament de la població.

El JA Berga amb l’Ajuntament del municipi organitzen, per delegació de la FCA, aquest campionat, que reunirà a seixanta homes i unes quaranta dones. Aquest trail ha tingut guanyadors com Miquel Corbera, Núria Gil, Eduardo Hernàndez o Natàlia Gonzàlez.

D’entre els i les atletes destacades assistiran, a categoria masculina, Xavi Tomasa a M35, Joan Galimany a M40, Alfonso Guillén a M45, Toni Santisteban o Óscar Cabezas a M50, Francisco Díaz a M65 o Domingo Ortega a M75. D’altra banda, a les categories femenines, Lourdes Puiggròs a categoria F35 o Ahlam Elkakdi, Marta Mesalles i Vanesa Chirveches a F40. Cal destacar diversos equips presents, com l’equip local, el JA Berga, el CE Santvi, CE Penedès i en categoria femenina amb el CA Sport Canet 1980 o el mateix CE Penedès.

Son 16 K els que hauran de recórrer els i les atletes en el dur circuit de Sant Julià, amb un desnivell de 950 metres. L’altitud màxima on arribaran serà 1.482 metres. A les 12.30 h es farà el lliurament de premis.

· Reglament   · Atletes inscrits