Segon cap de setmana de controls a Sabadell

1099

La Federació Catalana d’Atletisme organitza un segon cap de setmana de controls a la Pista Coberta de Sabadell. La setmana passada, centenars d’atletes de totes les categories van viure el seu debut en aquesta nova superfície.

Dissabte al matí es disputarà el segon control sub 16 de la temporada. A les 9 h començaran les primeres proves, amb els 60 mt masculins, el triple salt masculí i el pes femení. L’última cursa serà a les 14.15 h, amb la disputa dels 1.000 m femenins. Com sempre, els 60 mll serà la prova més multitudinària, amb més de 150 atletes inscrites en categoria femenina.

Durant la tarda del dissabte es disputarà el segon control sub 18-20. Les proves començaran a les 16 h de la tarda amb els 60 mt, i la llargada sub 18. L’última prova en disputar-se serà el 1500 m sub 18-20 a les 20 h. Per altra banda, tindrem el debut en els 400 mll d’atletes sub 16 que habitualment competeixen en els 300 mll.

Aquest cap de setmana serà també el del debut d’atletes absoluts de proves combinades. Ho faran amb la disputa d’un control que s’allargarà els dos dies, i que començarà el dissabte al matí amb els 60 mll de l’heptatló masculí. La prova del pentatló femení es disputarà de manera íntegra durant el dissabte, mentre que l’heptatló tindrà tres proves durant el matí i la tarda del diumenge.

Entre les persones atletes inscrites, destaquem: el debut de Pol Ferrer, Íker Martín o els germans Merino, tots ells del Cornellà Atlètic. A més a més, Eloi Santafé, Pol Vila i Quim Rodríguez també hi seran presents. En categoria femenina, tindrem a l’Alba Martínez, del CA Sant Just, Ivet Rovira, del GEiEG i Irene Clemente, del Cornellà Atlètic.

Finalment, la tarda de diumenge serà el moment per la disputa del segon control absolut, amb inici a les 16.30 h amb la prova dels 60 mt. Com a nota a destacar direm que es disputarà la prova dels 500 mll que, com va passar la setmana anterior amb els 300 mll, serà l’únic cop durant la temporada que la podrem veure en pista coberta.

Apuntem alguns noms destacats com: Oriol Madí, Adrià Reina, Ona Rossell i Guillem Crespí, que la setmana anterior va aconseguir una millor marca de 6.80, en els 60 mll. De la resta de proves destaquem a Marc Gale i Marina Lamata als 60 mt, el duel de la perxa masculina amb atletes com Àlex Teruel, Eloi Caparrós i Artur Coll, la llargada amb Clara Gabaldón i Xavi Barrubés o el pes amb Sergi López i Arnau Gabaldón.

Finalment, a la prova dels 500 mll destaquem la presència d’atletes com la mundialista Geena Stephens, Marta Mitjans, Núria Atienza, Joan Moreno, Eric Guzman i Ivan Azuara. A les 18.35 h es disputarà la prova femenina i a les 19.15 h la masculina.