Segona jornada de les TRS i Copa catalana a Terrassa

393

La temporada de trail a la FCA es va inaugurar amb la Oli Trail Montserrat i el Campionat de Catalunya de promoció a Olesa de Montserrat, sent també la primera prova de les TRS i de la Copa catalana de promoció. Aquest diumenge arriba la segona jornada de les Trail Running Series i la Copa catalana, ho fa a Terrassa, amb una nova edició de la Terrassa Trail, organitzada per UAT.

La Unió Atlètica Terrassa, juntament al Club cros Matadepera, organitzen la Terrassa Trail 2024, amb sortida des del Parc Audiovisual de Terrassa, i amb medalles per a totes les categories. A les 8.30 h es donarà el tret de sortida a la cursa open i absoluta, de 20 K. A les 8.45 h la sub 23, de 13 K. A les 11 h serà el torn de la sub 18 i sub 20, de 7 K. A les 11.05 h arribaran els 2 K de la categoria sub 12, a les 12 h els 1,5 K de la sub 10 i finalment, a les 12.15 h, la sub 16 i sub 14 amb un distància de 3,70 K.

Alguns dels atletes destacats i destacades presents son Maria Benito i Mireia Pons, del CE Penedès i Sara Roca, del JAB, a la prova absoluta. Pel que fa als nois, Arnau Montaner, del CE Penedès, Víctor Da Costa del JAB, i també, del club berguedà, Oriol Gibert, a la categoria sub 23.

En categories inferiors, a la prova sub 20, Yousra Laghmich o Raúl Arpal, a la sub 18 Carla Yanguas, Bruna Miralpeix o Aina Civil i Guillem Cuartero o Mar Whooley a sub 16.

Recordem que les TRS la formen fins a sis curses, la qual la següent serà el proper 3 de març a Prades, el Trail Muntanyes Costa Daurada, de 22 K.

· Web Cursa

D’altra banda, el Club Natació Caldes organitza la 30a edició de la cursa del Farell, una prova de trail dins del calendari FCA que s’ha convertit en tota una clàssica. Són 12,3 K per un circuit de terra i d’asfalt, amb sortida i arribada al camp municipi de futbol de Caldes de Montbui, i amb l’hora de sortida a les 10 H.

Cursa del Farell

La cursa tindrà diversos aspectes nous, com l’aparició de la Colla de Diables del municipi i un DJ que amenitzarà l’espera a la zona del Camp de futbol, punts de fotografia per tot el recorregut i la creació d’un vídeo final amb imatges de dron. A més, torna la cursa mini de 4 K i els i les assistents podran gaudir d’un entrenament que tiraran endavant els i les atletes del club.

· Web Cursa

· Atletes inscrits