Segona jornada de pista coberta a Sabadell

1081

La Federació Catalana d’Atletisme organitza quatre controls més de pista coberta aquest cap de setmana. La temporada es va donar per inaugurada el passat dissabte, i diumenge ja vam viure el primer control absolut. Aquesta segona etapa tindrà de nou com a plat fort els i les atletes de categoria sènior i un primer control de proves combinades.

Diumenge a la tarda arriba el segon control absolut del curs. Destaca la prova dels 500 m, un dels pocs dies on podem veure marques d’aquesta distància. A més, primeres proves de llargada i 400 m, i també de perxa masculina i alçada femenina.

Laia Alonso – Foto Daniel Meumann. Avancam

Dels inscrits i inscrites, destaca la presència, d’una banda, d’Oriol Madí, Julio César Brito i Jordi Belenguer als 60 mll, Àlex Valverde, Joel Martín, Laura Girol i Karla Mongay als 400 mll, David Lombrana i Andrea Alemany als 1.500 m, una bona representació a la perxa, amb Àlex Teruel, Martí Serra, Oriol Almirall o Eloi Caparrós, la llargada amb Sergio Acera o Marc Garcia, i també la presència d’Andrea Florina Sabou, que competirà a la llargada, als 60 mll i als 60 mt.

· Reglament   · Atletes inscrits

Albert Balada – Foto: Miquel Adell

Dissabte a la tarda viurem un nou control sub 18 i sub 20. Aquí, diversos atletes competiran ja per primer cop en les seves categories de 2024. D’entre els presents, destaca atletes de present i futur com Max Peula i Carla Gallardo als 60mll Isaías Artigas, Arnau Gómez i Laia Zurita als 200 mll, Adrian Priego als 60 mt, Martí Cissé a l’alçada, Víctor Jiménez a la llargada, Irene Montoliu als 800 m, Ainhoa Fitó als 3.000 m i Sílvia Ruiz a la perxa. El control es disputarà de 16 h a 20.40 h.

· Reglament   · Atletes inscrits

Durant tot el cap de setmana es disputarà el primer control de proves combinades del curs en pista coberta. A les 10.55 h de dissabte s’iniciarà i seguirà fins les 20.15 h del mateix dia. Durant la tarda de diumenge s’enllestirà amb les darreres proves. 24 atletes en total hi participaran, essent de les categories sub 16 i sub 18. Hi destaquen atletes com Guillem Font, Lluc Subirós, Zuzanna Bednarek, Lucía Jiménez o Miquelina Gorgals.

· Reglament   · Atletes admesos

Dissabte al matí s’aixecarà el teló amb el segon control sub 16 del curs. A les 9 h començarà la primera prova i s’allargarà fins les 14 h. Aquí els i les atletes també competiran en la categoria que tindran ja al 2024, pel que veurem atletes encara en període sub 14 fins al 31 de desembre. Més d’un miler de participacions en 17 proves diferents destaquen com a dades en aquest proper control.

· Reglament   · Atletes inscrits

Finalment, durant el matí de diumenge, la JA Sabadell organitza la segona jornada del Trofeu Promoció Natàlia Amiel, destinat a atletes de sub 8 a sub 14. En aquesta nova activitat dels i les atletes de promoció, les proves s’iniciaran a les 9 h del matí i es té previst que s’allargui passades les 14 h, degut al nombre de participants. La darrera prova serà a la 13.45 h.

· Reglament