Segona jornada del Critèrium de llançaments a Rubí

615

Rubí va acollir dues jornades més del Critèrium de llançaments de la FCA, d’una banda del critèrium de menors i de l’altra el critèrium absolut. Dissabte vam viure les proves de promoció i diumenge les absolutes, amb protagonisme pel disc i el martell.

D’entrada, diumenge, al disc femení, Daniela Fernàndez va sumar una nova bona marca de 51.15 m. L’atleta del València Atletismo i que entrena a Olesa de Montserrat va aconseguir superar novament els 50 metres, a tocar de la seva marca de 51.45 m. La seva companya d’entrenament, Olga Morraja, va aconseguir el segon lloc amb 41.03 m, seguida de Zaynab Nouali amb 40.06 m.

A la prova del martell, victòria de Daniel Ruiz al masculí, en el seu debut amb l’Agrupació Atlètica. L’atleta empordanenc va llançar fins els 53.56 m. Magnífica marca seguida de Joan Bea, atleta màster, amb 53.01 m. El tercer lloc va ser pel llançador del Cornellà Atlètic Daniel Noguera, amb 50.07 m. A la prova femenina, la campiona catalana, Jenifer Nevado, aconseguia el primer lloc amb 49.44 m, seguida de Mar Santanch amb 42.68 m.

Dissabte es va disputar la prova de llançaments menors. Ferran Pau Fanés va ser el guanyador del disc sub 16 amb 39.63 m, seguit de Joan Sànchez, amb 37.84 m. El disc sub 18 el va dominar Daniel Gonzalo. El barceloní va acabar amb una marca de 45.43 m, seguit d’en Pau Crespo amb 36.53 m. A la prova sub 20, el campió català, Aleix Camats, va superar els 50 metres, amb 50.95 m, seguit d’Ismael Romero amb 42.71 m.

A les proves femenines, victòria de Marina València amb 27.45 m, seguida de Elia Domingo amb 27.27 m. Al disc sub 20, Maria Vallès va guanyar amb 41.34 m, seguida de Ioana Maria Secara, amb 37.45 m. Finalment, primers llocs tarragonins a sub 18. L’atleta d’Acó Paula Gallego guanyava amb 30.58 m, seguida de la vallenca Carla Rodríguez, amb 30.49 m.